tiistai 9. toukokuuta 2017

Jätteiden yö 9.6.2017

Mitähän sitä kesälomalla tekisi?

Kajaanin Raatihuoneentorilla järjestetään ainakin 9.6.2017 kello 18:00 – 24:00 koko perheelle suunnattu Jätteiden yö –tapahtuma. 


Iltaosiossa kello 18:00 – 20:00 on erityisesti lapsille mietittyä ohjelmaa. MLL Kainuun yhdistys on paikalla tekemässä kasvomaalauksia ja lapset pääsevät myös puhaltelemaan torilla saippuakuplia.

Nälkäisiä ja janoisia kävijöitä palvelee makkaranmyynti ja kahvinmyyntikoju. Tapahtumassa voi arvontalipukkeen täyttämällä voittaa yllätystuotekassin. Tuotekassi arvotaan paikanpäällä aina tasatunnein!

Illalla järjestettävässä kokkisodassa joukkueet tekevät erilaisia ruoka-annoksia hyödyntäen kotoa ylijääneitä aineksia. Sohvanpurkukisassa joukkueet laitetaan muistelemaan, kuinka sohvan purkamisesta syntyvät jätteet kuuluu lajitella. Sohvanpurkukisaan on ilmoittautunut jo mukaan joukkue Kajaanin Hokista ja Kajaanin Hakasta.

Tuunauspajassa pääsee koristelemaan oman taskuun sopivan miniroskiksen, johon on näppärä kerätä purkat ja tumpit talteen. Jäteurakoitsijat esittelevät kiinnostuneille pojille (..ja miksei myös mimmeille) jätekalustoa Raatihuoneentorin laitamilla.

Ja että ajatukset ei pyörisi ihan koko iltaa ”roskahommien” ympärillä, musiikkitarjonnasta vastaa kainuulainen The Heatwave Band, joka on lupautunut soittamaan kolme settiä illan aikana.


Jätteiden yössä musiikkitarjonnasta vastaa kainuulainen The Heatwave Band

Monta kivaa juttua on siis illalle tulossa, kannattaa merkitä aika ylös kalenteriin ja pyörähtää paikalla!

Tarkempaa aikataulua julkaistaan lähiaikoina tapahtuman facebook sivulla: https://www.facebook.com/events/1867980373418330/

@Susanna Hyvärinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti